Wie ben ik?

Ik ben Maaike Mangnus-Sutorius, getrouwd en moeder van drie kinderen.

Sinds 1997 heb ik mijn praktijk op de Bergse Plaat. Het mooie van mijn werk vind ik dat ik mee mag kijken naar de problemen op het gebied van logopedie bij (jonge) kinderen en volwassenen. Daarbij vind ik het iedere keer weer een uitdaging om me te verplaatsen in de persoon en de situatie, om op die manier mee te kunnen denken en in overleg een behandelplan op te stellen. Samenwerking en vertrouwen zijn mijns inziens sleutelwoorden voor het succes van een behandeling.

Ik sta geregistreerd bij het Kwaliteitsregister van de NVLF. Daarnaast ben ik stottertherapeut en sta ik in het register Individuele behandeling Stotteren bij de NVLF voor 1-uurs behandelingen.

Om mijn werk als allround logopedist goed te kunnen uitvoeren en vakkennis bij te houden volg ik regelmatig cursussen.

De afgelopen jaren heb ik al veel cursussen gevolgd op het gebied van stotteren, taal, articulatie (Prompt, OMFT), stem, Mimetherapie(perifere aangezichtsverlamming), hyperventilatie, afasie, dysartrie en dyslexie (geregistreerd Dyslexie behandelaar bij de NVLF).

Het is mijn missie om mijn enthousiasme voor logopedie over te brengen aan iedereen die de praktijk bezoekt, van jong tot oud!